.

Onze aanpak

Premium beveiliging

Premium beveiliging

Het gebouw, dat op een omheind park binnen het bedrijvenpark staat, is perfect geïsoleerd en uitgerust met een alarminstallatie binnen en buiten en met een hoog gekwalificeerd, gecertificeerd brandalarm en rookmelders. In overeenstemming met de gemeentelijke voorschriften van de brandweer zijn er brandblustoestellen en brandhaspels. Uit veiligheidsoverweging wordt er in het gebouw niet gewerkt aan de auto’s.

Het gehele terrein is volledig omheind. De vaste bewoners en de bezoekers van dit privé bedrijvenpark hebben toegang via de automatische toegangspoort. Het terrein wordt dag en nacht met camera’s bewaakt. Zo is er een grote controle op wie de poort passeert.

Toegang tot het gebouw

De toegang tot het pand is voorbehouden aan de eigenaars van de wagens, maar altijd onder begeleiding van een bevoegd persoon van Classic Car Storage.

Afhalen en terugbrengen van uw wagen

Afhalen en brengen van de wagen is steeds mogelijk mits het 24 uur op voorhand telefonisch of per e-mail aan ons is meegedeeld en door ons is bevestigd.

Bezorg en afhaalservice

Als uw wagen immobiel is, kunnen we deze vervoeren. Wij beschikken hiervoor over het nodige materiaal en de knowhow. Het bezorgen of afhalen kan in onderling overleg.

Kleine technische bijstand

Op wens van de klant verlenen wij u tegen een vergoeding bijstand om uw wagen in een topconditie te houden bijvoorbeeld bij langdurige stilstand door: een periodieke startcheck, het in conditie houden van de accu met behulp van een druppellader, het periodiek een weinig verplaatsen ter behoud van de kwaliteit van de banden.

Contact

Heeft u interesse in een stallingsplaats? U kunt gemakkelijk online een prijsaanvraag doen. U ontvangt een antwoord binnen 24u.

U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken:
+32 11 36 91 96

Online prijsaanvraag