.

Over ons

Hoewel we als zaakvoerders van Classic Car Storage beroepsmatig uit totaal andere en verschillende branches komen, zijn we al ruim 40 jaar met hart en ziel verknocht aan alles wat te maken heeft met oldtimers in het algemeen en met bepaalde types racewagens in het bijzonder. Vanaf onze twintigjarige leeftijd zijn er heel wat vehikels en bolides door onze handen gegaan. Er is gedemonteerd, gemonteerd, geknutseld, verfraaid, verbeterd en er zijn alle mogelijke emoties aan te pas gekomen, voordat we een stalen ros “rally bekwaam” hadden.

Deelname aan en organisatie van talloze rally’s hebben ons bijzondere vriendschappen gebracht met zielsverwanten die hun passie voor exclusieve wagens met elkaar delen. In ons geval heeft dat geleid tot de gezamenlijke oprichting van Classic Car Storage, waar we met dezelfde geestdrift graag uw passie voor uw wagen met u zullen delen.

Lees meer over onze aanpak >

Contact

Heeft u interesse in een stallingsplaats? U kunt gemakkelijk online een prijsaanvraag doen. U ontvangt een antwoord binnen 24u.

U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken:
+32 11 36 91 96

Online prijsaanvraag